Personal

Ridskolans personal

Nedan finner du kort presentation av anställd personal som gör allt för att medlemmar och besökare ska trivas på vår ridskola.

annika

Annika har många års ideellt engagemang i Hässleholms Ridklubb (fd. Röinge Ridklubb) som förening. Hon började själv rida här 1983 och frånsett något uppehåll här och där så klarar man sig inte utan häst så länge. Ridningen drog Annika tillbaka och då givetvis till samma förening. På den tiden var föreningens verksamhet placerad i området Röinge vid utkanten av Hässleholm men flyttade 1989 ner till anläggningen där den är belägen idag. Annika har under många år suttit i föreningens styrelsen men blev i april 2017 anställd, och har sedan dess, tillsammans med personal och styrelsen i spetsen, drivit den operativt verksamheten.

Annika Håkansson

Verksamhetsledare
lollo

Ing-Mari Skenberg ``Lollo`` är anställd på ridskolan och arbetar som ridlärare flertalet av hennes anställda timmar men jobbar även med viss stallskötel, häst- och persedelvård. Lollo är utbildad ridlärare, SRL1 - Svensk Ridlärare Level 1. Lollo träffar du i stallet måndag, onsdag-torsdag, fre och varannan lördag. Hemma på sin gård har hon en handfull hästar i stallet men hjärtat klappar allra mest för Camelio Tres - hennes chokladbruna P.R.E hingst.

Lollo Skenberg

Instruktör
carina2

Carina Spuhr är anställd på ridskolan och arbetar som ridlärare men lägger en stor del av sin tid på att rida och vidareutbilda ridskolans hästar. Carina är utbildad ridlärare, SRL1 - Svensk Ridlärare Level 1. Du träffar henne säkrast i stallet tisdag-fredag samt varannan lördag. Hemma på sin gård har hon en många djur men ska hon välja, så är det nog hennes häst Wille hon håller kärast.

Carina Spuhr

Instruktör
sofie

Sofie är anställd på ridskolan och arbetar som hopptränare. Sofie arbetar också med att rida och vidareutbilda ridskolans hästar samt bistår med föreningens administrativa delar. Vid våra tävlingsarrangemang är det Sofie som är tävlingsledare och tillsammans med tävlingsgruppen, håller hon ihop alla våra ideella funktionärer. Hon har en lång och bred erfarenhet som tävlingsryttare och som tränare. På fritiden föder hon upp och utbildar unghästar och under åren har det tagits fram många hästar till Breeders och Falsterbofinaler.

Sofie Jönsson

Instruktör
hakan_linus

Håkan och Linus jobbar med stall- & anläggningsskötsel. När de inte jobbar med att mocka boxar, strö, sopa, kratta, snickra, gå in och ut med hästar, mocka hagar, skura badkar, fodra hästar, måla och fixa mm.. så har de fått prova på att rida! Modiga som få de där två!

Håkan & Linus

Stall/Anläggningsskötsel

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.  Lär dig mer om cookies