Fonden

Ett ekonomiskt stöd

Fonden är ett projekt tillsammans med andra ridskolor i Skåne, Skånes Ridsportförbund, Carl Jönssons understödsstiftelse och RF-SISU Skåne. För mer information om Fonden och hur projektet kom till, läs på https://ridsport.se/distrikt/skane/ridskola/fonden.

Tillsammans gör vi skillnad – tillsammans kan vi göra så fler barn får fortsätta att rida.

Ansökan

Fonden riktar sig till dig medlem som rider på vår ridskola idag och av olika anledningar kan ha det svårt rent ekonomiskt att bekosta fortsatt ridning. Medel tilldelas de barn- och ungdomar som upp till 18 år rider hos oss idag.

Här kan man som sökande få beviljat stöd till halverad terminsavgift eller kurs-/lägeravgift. Ansökan ska skickas in av målsman.

Ansökan håller öppet hela året. Fyll i ansökan och sänd oss den snarast via post eller mejl. Ansökan kan skrivas ut här från hemsidan eller hämtas i stallet. På blanketten finner du adress/mejl. Din ansökan är hemlig för alla andra än beslutsgruppen FONDEN.

Besked om beviljat medel görs via den mejl ni har angett.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.  Lär dig mer om cookies