Fonden

Ett ekonomiskt stöd

Fonden är ett pilotprojekt tillsammans med fem ridskolor i Skåne, Skånes Ridsportförbund, Carl Jönssons Understödsstiftelse och RF-SISU Skåne där du som sökande kan få beviljat stöd till halverad terminsavgift.

Fonden riktar sig till dig medlem som rider på vår ridskola idag och av olika anledningar kan ha det svårt ekonomiskt att bekosta höstens terminsavgift. Du kan nu söka stöd och få halverad ridavgift. Medel tilldelas i detta uppstartsprojekt barn- och ungdomar upp till 18 år och ansökan skickas in av målsman.

Ansökan kan skrivas ut nedan eller hämtas i stallet.

Fyll i ansökan nedan och skicka in den till oss senast 15 oktober via mejl: fonden@hassleholmsridklubb.se alternativt med ”snigelpost” till Fonden, Hässleholms Ridklubb Ridhusvägen 14, 281 33 Hässleholm (dessa uppgifter finner du även på ansökningsblanketten). Din ansökan är hemlig för alla andra än beslutsgruppen för FONDEN.